Tillbaka

Ja,nu ska jag göra ett försök att ta mig ut i etern igen:) Det är faktiskt trevligt att följa sina vänners liv via internet.Jag har några utmärkta exempel på finfina bloggar,där det inte skrivs så mycket men dock regelbundet och med finess.Och det är ju så fantastiskt kul, så jag ska försöka göra något liknande.

Jag är ju sedan något halvår tillbaka sambo. Vi har flyttat också -till en större och helt nybyggd lägenhet.Härligt! Vi stormtrivs! Påhundfronten har vi "bara" lilla Flinga, som numer av sambon är omdöpt till "Inga".

Inga älskar det nya boendet och närheten till havet.Hon studsar vågligt omkring på stenarna i havskanten och ser ut som att hon är född i landskapet och nu bara har blivit återbördad till sitt naturliga habitat.  :)  

Kommentarer
Postat av: Mirjam

Välkommen tillbaka :)!

Postat av: Misan

Hallå på er, hoppas att allt är bara. Beklagar verkligen att du fick ta bort Ådi, jag beundrar dig att du orkade ta ett sånt beslut men förstår dig fullt och fast.Ville nu bara passa på att gratta lilla Inga Flinga som fyller 3 år om lite drygt en halv timme, orkar inte hålla mig uppe. Så jag tänkte att jag lägger in ett grattis redan nu. Hoppas nu att det blir fruktost på sängen för damen eller?Kram från Misan

2008-10-23 @ 23:22:33
URL: http://www.kennelspiritus.se
Postat av: Anonym

Åh, det låter härligt....bo nära vattnet. Om jag får gissa? Om det är Malmö, kan vara Limhamn eller ön, eller BO01, som kanske inte heter så längre?

Ha det

//Mia & de andra

2009-03-31 @ 14:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback